Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har läst och lämnat så här kritik på en text, vågar bara inte lämna ut kretarens namn eller text. Utökade med några ord för att mer lämpligt passa formatet.


Kritik på en text (2115) prosa



Förälskelsen verkar långt
borta för en
som skådar fågel,

i bössan annars
finns det nog
smått hagel, en

kan ju undra
vad som drivs
i fantasin, utom

just tankar och
känslor där flöda
de likt vin...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-09-16 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP