Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindfällen

Vi drogs till varandra
tumlande i vinddraget
ekande ensamhet

Du såg mig
som ingen hade sett mig på länge
jag fick dig att skratta och gråta

Du åt mig
både det skrovliga skalet
och den svårsmälta kärnan

Svettiga ihopklistrade
mättade vi varandra
flödigt

Klistret torkade
och föll isär i flagor
osmält avsked.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2020-05-17 13:36



Bookmark and Share


  Briza media
Vackert! Om kärleken mellan två lite vindpinade själar som finner varandra för ett tag men det kanske inte kunde ha blivit så mycket mer än så ändå pga omständigheterna, så tolkar jag bilderna mellan raderna.
2020-05-22

  Solweig Jansson VIP
Väldigt fin text om det underbara i att bli sedd och uppleva närhet. Alltid smärtsamt att förlora ....
2020-05-19

  Bodingen VIP
Snyggt skriftat i nytänk om ett outtröttligt ämne, klockrent!
2020-05-18

  ULJO
Annorlunda kärlekspoesi detta.
2020-05-18

  Per Rydberg
Stramt berättande om känslor, vackert skrivet!
2020-05-18

  Roger VIP
Innovativt och vackert, samtidigt med hetta och känsla. Gillar!
2020-05-18

  Respons VIP
Det är en konst att dikta om kärlek och erotik med ord och liknelser som känns nya och spännande. Bra!
2020-05-17

  Magdalena Eriksson VIP
Tack för din text som berättar i en stram form som ändå är så vid som känslans makt och drabbande. mycket bra.
2020-05-17

    Max Poisé
Här skapar du många bilder, blir som en film som spelas upp och ju fler gånger filmen spelas desto större blir betydelsen...snyggt!
2020-05-17

    ej medlem längre
Ömsint text
2020-05-17

  Öknens Ros VIP
Fritt för olika tolkningar.
2020-05-17

  Kajan VIP
Du skriver och beskriver nära och intimt.
2020-05-17

    Sefarge VIP
Synnerligen"tät"
Uttolkningsbar
Dikt att Begrunda!
;)
2020-05-17

  KattenKin VIP
Vilket personligt bildspråk, snyggt och smart!
2020-05-17

  Niliboy
Huga ligen!
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP