Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt föll isär

 

Han var tunn, tunnare än papper
men bar på ett bibliotek
han lagade människor
försiktigt med största respekt
aktade sig för att dra åt någon skruv
hans familj drog i alla trådar
vassa när de spändes
sakta men säkert skar de sönder honom
han föll isär som en uppdragen varp
lösa sidor låg spridda på bordet
han försökte förtvivlat få någon ordning
gick runt med en mapp i handen
som en tiggare
samlade ord som fallit ifrån

 

Kärlek

Utbildning

Framtid

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-19 13:16



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en god människa i en ond omgivning
2020-05-19

  Kajan VIP
Trådar kan hålla en uppe eller hindra en att lyfta..
2020-05-19

  Solstrale VIP
En kuf, kärlek utbildning framtid, kan vara bra att ha där i periferin, ett vittne, en röst eller en tröst om att kärlek utbildning framtid kan förändra utfallet för alla, även kufen...
2020-05-19

    Lena Staaf VIP
När familjen är det som är farligast för en människas utveckling. Intensiva bilder som du förmedlar
2020-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Starka känslor om ett människoödes väg bort.
2020-05-19

  Kungskobran VIP
Den olycklige poetens död
2020-05-19

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Starkt och känslosamt om någon som kämpat väl.
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP