Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plattityd



Mitt liv är en dal där tårar samlas,
Jag kan inte veta när det tar slut,
eller om finns det något kvar sen och
om det verkligen är slut då.
Det är inte mitt val när jag lidit klart
var det rinner ut-

Jag paddlar genom pölarna i en lappad kajak
och försöker vara andlig i en lustig värld.
Bakom mig bildas virvlar, en tröghet lämnas
kvar. Det är fysiken av min historik.




Fri vers av Adonis
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-21 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adonis