Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den dagliga konferensen i tv 2 kl 14.00.


Pressträff


Den högre skolan

Ett lärosäte
för oss noviser
i coronans spår

Några experter
att hålla i handen
när åskan mullrar
och tankarna går...




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-21 09:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den högre skolan säger att de vet vad som skall göras men egentligen vet dom inte.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP