Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungfly

 

Jag flyr
allt jag avskyr
Kom fly med mig
jag vill älska dig

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-25 14:33



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kort men kärnfullt!
2020-05-27

  Briza media
Kort och koncist! Fint.
2020-05-26

  Kajan VIP
Fin text! Du kan ha skrivit en kvinnlig minimalistisk version av "Born to Run".. : )
2020-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
Mänskligt och befriande skönt - att fly i kärlekens namn!
Snyggt skrivet (fly - avsky - gungfly)
2020-05-25

  Rafmagn VIP
Poetisk ordlek! Jättefint!
2020-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
I korthet diktat så bra! Vem vill inte fly!
2020-05-25

  Kungskobran VIP
Åh, flykten bort
den jag borde gjort
nu blev jag kvar
i alla mina dar.
Så kan det gå
när livet gått i stå.
Men finns det liv finns det hopp
på livets sista lopp

2020-05-25

    Lena Staaf VIP
Korta rader fyllda av mänsklighet. Bara dra med sin älskade!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP