Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärningsspelaren

 

Jag har lagt så mycket på hyllan
belamrat från golv till tak
samlat allt som ramlat över mig
det finns något för varje smak
jag fann en välanvänd mask
som gjorde att jag försvann
intill den låg en liten ask
när jag öppnade föll två tärningar ut
etta och slående sex
slog mig så ofta
att de nötts ner till siffror tillslut

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2020-05-25 14:34



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Hög igenkänning ! Så många versioner av sig själv man varit - titta på gamla id-kort - ens liv blir till en spännande berättelse där man förvånat höjer på ögonbrynen ! Spännande språk - som alltid !
2020-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande och naket diktat om att våga kasta masken och avslöja vem man är inför sig själv.
2020-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
bra dikt som säger mycket
som om diktjaget talar för att avslöja sig själv för att till slut möta sig själv naken och utan allt skydd - som i de sju slöjornas dans ;-)
2020-05-25

  Staffan Nilsson

Du har lagt av, klätt av allt det där som har hindrat dig från att vara den du är.
Så läser jag.

2020-05-25

  Nanna X
Jag har läst boken Tärningsspelaren av Luke Rhineheart. Fascinerande tanke att tärningen skulle kunna hjälpa en med val i livet.
2020-05-25

  Kungskobran VIP
Livet är en roulett
som sätter sprätt
på det lilla du har
så att det inga pengar blir kvar
Dom ger dig bara besvär
och till elände bär.
Hellre fattig och kär
än rik med besvär.
2020-05-25

  Judas Ekholm VIP
Härligt flöde!

Antar att du läst boken som du "lånat" titeln ifrån? :)
2020-05-25

    Lena Staaf VIP
Livets roulette med olika tyngdpunkter. Spännande text!
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP