Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets mystik

Jag satte mig ner för att skriva
när jag läste vad jag skrivit
undrade jag
vad har jag fått allt det här ifrån?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-25 18:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Huvet Kungskobran, huvet! ;-)
2020-05-26

  ULJO
Känns igen. Så är det att vara poet. Man vet inte vad saker och ting kommer ifrån.
2020-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
ibland måste orden ut för att man ska kunna se sina egna tankar - bra sagt!
2020-05-25

    Sefarge VIP
Så kan det gå
När inte hand
-bromsen är
På?
;)
2020-05-25

  Staffan Nilsson

Underfundigt!
Blev det bättre eller sämre än jag tänkt mig, kan man undra ...

2020-05-25

  Sparvögat VIP
Ja ibland blir man förvånad över vad man åstadkommit.
2020-05-25

  KattenKin VIP
Så kan det bli ibland och känslan är häftig. :)
2020-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP