Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om bilden. Du ser kanske gropen i vattnet. Det är en som uppstår för att jaget ibland har 'makt' över vatten. Eller så satt den som tagit bilden i en av de båtbussar som häll till i Klarälven mitt i Karlstad, för nu så länge sedan.


Dagens rimmade sinka 2020 05 26




Grannen min är kannibal,
vars namn nog är Hanni Bal,
han kör i livet så det ryker,
står ibland o skjortorna stryker,
jobbar som sjuk skötare på öppen sal...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-05-26 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP