Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det vara av nöden att söka sig på att förklara en eller annan verklighet. En sådan är min egen lätt ombytliga och då beror det ofta på dagsformen, vilken dag det är i veckan, samt om det går runt i ens eget huvud.


Dagens funderade ord 2020 05 26





Pladask
-
en sorts låda är en ask
med plad till blir det ihopsatt.

En ask kan även vara ett träd
fast växer det i vatten
blir det kanske ett ljud

som färdas långt
ett så kallat plad-ask

å andra sidan smäller
det kanske högre
om en pla dask...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-26 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP