Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
över vithetens tomma yta ett tecken


Livstecken/tecken på liv


Papprets vithet
väntar på ögonblicket

avvaktar tecken på svar

Tankens skrift

förädlad i skymningsstund

far dunkelskyddad
över arkets blanka,rena

söker surrande sin form

Ett uttryck

Versaler och gemener
som trängs vid gränsen för
det möjliga

Stumma konsonanter
outtalade

ändå befintliga

bland orden

tecknen

skriften

och runorna

som smutsar ner
och fyller
vitheten/tomheten

med nyfikenheten

på ett språk

en form

Ett livstecken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-27 08:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om skrivandets kraft
2020-05-27

    Lena Staaf VIP
Bokstäver och ord som bpde smutsar ner och förgyller, som ger det vita arket ny mening. Fint skrivet!
2020-05-27

  Kungskobran VIP
Fint om skrivandets magik
2020-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP