Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska henne

Älska henne djupt
Älska henne innerligt
Älska henne som ingen annan
För ingen annan är just som hon




Fri vers (Fri form) av magdalenarosinski_
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-28 12:25



Bookmark and Share


  SatansSon
det var en rar bra text.
2020-06-11
  > Nästa text
< Föregående

magdalenarosinski_
magdalenarosinski_