Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtslag

 

Alla attacker utifrån
står där på gränsen
till en förlorad värld
och försvarar mitt kungarike
med egna vapen
plockar upp efter Sixten Silverbjer
en slängd kulspruta
laddad med livslängd
tänker inte skjuta upp något
inte skjuta mig i foten
eller trampa på släktmina
mina fina som söp
mina fina som stöp
drar skuggan runt mig som ett skal
drar mina val som blomblad
strör ut dem
blodröda fotsteg
en brokig stig valfri att följa

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-05-28 19:44



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vilka bilder du målar med ditt språk - härlig läsning !
2020-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Läser texten och ser en stark kvinna som vill göra sina egna val!
2020-05-29

  Magdalena Eriksson VIP
och i allt står du med ditt starka vapen vapenlös som ingen annan och skriver ditt liv på deras slappa pannor!
2020-05-29

  Hopplös själ
En stilla storm blåste upp inom mig.
Tack.
2020-05-29

  nu 1.0
Inspirerande dikt om styrka och val.
2020-05-29

  Briza media
Mycket associationer mellan raderna, att läsa och upptäcka flera gånger.
2020-05-29

  Respons VIP
En skön lek med rim, inrim och betydelseförskjutningar som sjunger befrielsens lovsång.
2020-05-29

  Blomma-Stjärna VIP
ett stolt, trotsigt diktjag som kan försvara sitt rike och sin brokiga stig med pennan, ordrikedomen och galghumorn som vapen!
2020-05-28

    Lena Staaf VIP
Trotsigt stark att gå sin egen väg. Så vackra ord - drar mina val som blomblad.
2020-05-28

  Kungskobran VIP
Vilka härliga utryck du har, kulspruta laddad med livslängd, trampa på släktmina.
Intressant mångsidig dikt

2020-05-28

  Kajan VIP
Känns som att trotsa smärtan och gå vidare, en egen väg i utmarkerna. Stark.
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP