Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oretuscherat (redigerad)

 

Ett kapitel var borta
så jag sökte efter det
har alltid sökt något
det stack ut
allt ligger inbäddat här
en blöt fläck som saknar svar
ett tummat ex
en bedagad 90-tals upplaga
kapitlet föll ur FASS
7 svåra sidor i nån slags språkförbistring
handstilen påminner om min
rena grekiskan att uttyda essensen
och bland försvunnet och återfunnet
saknar jag ibland skygglappar
skugglandet
där så många vistas

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-05-28 19:43



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Läser dessa två texter som att sökandet fortfarande pågår - insikter som precis slinker undan när man tror sig ha fått fatt i en ända och kan börja nysta - ett givande detektivarbete !
2020-06-01

    Lena Staaf VIP
Sjuk och eländig på 90-talet? (Funderar över vad redigeringen vill lyfta fram).
2020-05-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP