Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allas oskuld

tas

om och

om

och


om igen




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-29 16:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om bristen på ansvar, passar bra i många olika sammanhang.
2020-06-05

  Respons VIP
Kommer att tänka på Coronakrisen. Vem är ansvarig för två tusen döda inom äldreomsorgen? Inte du, inte jag, inte de, inte vi...
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP