Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YMCA

Ingen sitter här,
Ändå är jag jag, osynlig, förklädd i samma pose
som ingen ann
Det känns, det vet
jag
Det är en farlig vetskap
Genom den skymtas individ i mängd, osynligheter som egenheter
Kortklippta huvuden och vältränade kroppars raka ryggar och slutna, stilla sinnen
YMCA - sången sjungs i stum kör
”Your Mind Capsuled Absolutely”

Vi upphäver tiden genom att möta den
Ändå ses fram
mot slutet av ändlös ändlöshet
oss, henne och mig
Jaget kan inte vänta,
-som amerikanarna säger
Väntar inte på ingen




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 07:25



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
ja lite som Respons känner jag.
2020-05-30

  Respons VIP
Det känns som att du vill förmedla något viktigt som jag inte kan förstå.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP