Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

 

Inte direkt tam.
Ej heller direkt
förvildad.
Jag söker punkten
då ljuset väller
fram i mild frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-05-30 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP