Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dr. Hjärtsten

 

Jag vet en hemlighet
att du är
den omtalade kapten
som opererar hjärtsten
att du sliter dig som ett litet irrbloss
när du styr gryningen över himlen
att du passar på att pussa kärlek
på ledsen underläpp
när du passerar
med ditt himlaskepp
och att du passerar
varje tum i alla rum hos oss

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-05-31 01:04



Bookmark and Share


  Respons VIP
Gullig dikt!
2020-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Uppmuntrande, lättsam och alldeles underbar dikt!
2020-06-01

  Solweig Jansson VIP
Oh, vilken underbar text och gestalt !
2020-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
Rytmisk, rolig och tröstande; så fin så!
2020-05-31

    Sefarge VIP
Härlig lättsam
Expanderande
Dikt,in i hjärtat
Glatt!Tackitack!
;)

2020-05-31

  Kajan VIP
Tröstande dikt, gillar det storslagna "när du styr gryningen över himlen", men det finns även plats för det lilla här. Fint.
2020-05-31

    Lena Staaf VIP
Lekfull dikt med allvarlig underton, för vi grunnar väl alla på vem som ska hjälpa oss med att operera hjärtstenen.
Rytmisk och melodisk dikt!
2020-05-31

  Kungskobran VIP
Han fyller upp varenda tum
av ditt rum
med omtänksamhet
Gör livet till en lek
med kärlek och smek
skingrar för alltid din ensamhet


2020-05-31

  nu 1.0
Är kanske hjärtsten som tandsten? Bara gapa stort och få det gjort?
Fin bejakande dikt om kaptenen.
2020-05-31

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Helt underbar text! Den ger lyckokänsla!
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP