Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungfruöarna

 

Han som står framför mig
är mig helt främmande
han lämnar ett hålrum
där barnens behov drunknar i mig

Och jag
tar in det som rinner över

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-06-02 21:01



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Här läser jag en stor ensamhet och övergivenhet ..... vackert formulerad.
2020-06-04

  nu 1.0
Ord som vänder och vrider på sig och lämnar en känsla av sorg.
2020-06-04

  Kajan VIP
Berör starkt, avskalad; vilket förstärker innehåll och upplevelse. Mycket bra.
2020-06-03

    Lena Staaf VIP
Barnens behov borde delas av flera, gärna många, som i det gamla bondesamhället. Men det är sällan så.
2020-06-02

  Kungskobran VIP
Barnen behöver
allt som rinner över
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP