Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själagott

 

Jag föredrar runda karameller
sugen på såna man suger på
far illa av att smälta fyrkantigt
Varenda hörn blir ett tuggummi

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-06-02 20:53



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Jag får många tankar här om både barndomens karameller - både runda och fyrkantiga ( Nickel ) och människor som kan vara fyrkantiga !
2020-06-04

    Lena Staaf VIP
Kul! Jag tänker på fyrkantiga människor, såna som bara kör sitt race med skygglappar mot andra.
2020-06-02

  Kajan VIP
Underfundigt, märkligt nog får jag känslan av dikt karameller..
2020-06-02

  Kungskobran VIP
Det gäller
att välja sina karameller
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP