Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens om du är katt


Tåget föregås
av sitt hastiga växande,
obarmhärtigt logiskt
längs sitt stålskär
genom lummighetens frånvändhet,
knackar sju gånger genom kurvan,
och sjunker lika hastigt
ner i färdriktningen

Evolutionen har gjort det möjligt
för mig
att tycka solljuset genom björklöven
är vackert

Utan glasögon
är trädgården rent impressionistisk

Jag sitter mitt emellan mig själv
och dagen;
talar allvar med Gunwald:

Inte ens om du är katt
får du ta flugsnapparen

Jag gillar hans ramsa!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-06-05 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP