Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 december 2019

Tippar små steg
som inte finns
bara i mina ögon
dessa små

Men väl
när dom
kommer
för mig

Så stolt
över allt
min lilla
superhjälte




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-06-05 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig