Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnparalys



Överleva en tornado
Ett naturfenomen
vars centrum förflyttar sig
i hög hastighet
genom min gestalt
En klassisk källa
Väckt i sömnen av en demon




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-06 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP