Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd ansiktet 180 grader mot dig.

 

 

Omvärdera aldrig dina principer för någon eftersom det ger dig otur.

Innan du bjuder in en annan in i ditt liv har du fortfarande en hel värld för dig själv.

Värdig att samarbeta förgäves.

Baserat på idag

Att stanna i ett förhållande eller land som involverar dig, det skulle innebära att självmord passivt och långsamt. Oavsett var du hittar det måste du utvecklas för att växa.

Annars skulle det innebära att man sätter livet i vänteläge för den man eller det land som du har tagit upp en piedestal och som suger din energi,

när vi vet väl från vikingarna har inte ens de mest primitiva folken vilseletts och har rest till upplysning.

Självförtroende är den starkaste skönheten.

Ge upp prinsessespöken,

Lär dig vad materiellt och emotionellt oberoende innebär.

Lär dig att världen inte slutar med en relation eller ett land.

Hoppas inte på en validering av en förlorad kärlek eller i ett misslyckande kommer det att förvandlas till välstånd.

Beklagar inte något från det förflutna, ta det som en livslektion eftersom det kommer att förankra dig till det förflutna med depression och ångest.

Du projicerar mot framtiden, men överskrider inte åtgärden.

Förhållandet mellan huvudet samverkar inte alltid i samma rytm. Leta inte efter värde i andras ögon, bara du känner det som får dig att känna dig bekväm.

Lev baserat på idag. Och den bästa tiden du lever nu.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-06-06 11:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vänd om, från avgudarna till den levande Guden.
DÅ först finner du din plats i Planen.
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP