Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Da ondsken blir borte


Hu sum farit med ont sinne
hu ska få tjenne po
intet noen slipp undan den sak
guds naturelaws

Ein kleine fugel in da tree
sjong hela nighta lang ut sin gråt
duren i skogen grejt i kör
tears skvette sum ett rain

So komt da summern med sola
varmt spred sej over byen
snart was to kom bedre tider
fuglarna sprall höjt over schon

Och allt sum var farlit försvann
Godhejten trangte ud det onda
Da dansde di ock sjong
Left war elvor troll å feerna






Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-06 15:03



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Otroligt spännande text!
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP