Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Annan sorts väderspänning! Av Ewa-Britt Nilson.


Kritik på en text (2092) rimmad lax




Den mest troliga
orsaken till förändringar
i olika klimat,

är förstås födan
den intar som
kallas för mat,

poeter såväl som
annan inspiratör, som
sig så väl

skriver som för,
även på teatern
sätter sig före var primat...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-15 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP