Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppen böjer sig


varsamheten
i sin klumpighet
laborerar med min kärlek

det blir vinden som omfamnar mig
inatt

står vid vattnet
med hälarna nedsjunkna
kroppen böjer sig i en onaturlig vinkel

för att dölja sin
sorg

smärtan
har gett vika
kvar är kylan




Fri vers (Fri form) av edikt/Benedikte
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-07 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edikt/Benedikte
edikt/Benedikte