Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt ormens tunga

utan dig är jag naken
närmast dig är jag naknast

gräv långsamt ur mitt skinn
gröp långsammare fram min kropp
du letar dig in
under mina tankars hopp

jag står i din hand
uppstånden ur mörkrets veckade landskap
jag vill inte vänta tills du är klar - stanna
inte nu
låt händerna vandra likt ormens tunga
mot mitt kön
slingra sig runt mitt motstånd
borra igenom hudens lager av sand
det grova gruset är smärtans skrapsår
turbulensen i dina ögon
som rullande flipperkulor
lovar vinst varje gång
höjer oss en kort sekund

utan dig är jag naken
närmast dig är jag naknast




Fri vers (Fri form) av edikt/Benedikte
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-07 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edikt/Benedikte
edikt/Benedikte