Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Han förkroppsligas i spegeln ovan.

 

 

* Gud tvättar sina regnbågar i en daggig botten.

Oskyldighet förvandlar sitt gyllene ord till tom tid.

Vanliga ögonblickens varp är fortfarande fullt av sår till vänster.

Dagens perfekta sömmar förvandlas till dagens vita sett även på kaffekoppens botten.

 

Världens sömnlöshet visar sina metastaser protester.

i en billig vaudeville

Hatets tvilling, dold i solens rustning, säljer hans skugga.

för en törstig törst.

 

På albatrossdialekten svepte han det ögonblick som verkade

 de förnekade mig.

Jag simulerar över kronan med närliggande körsbärsskyskrapor med trubbiga fjädrar.

som räknar benen härstammade från mänskligheten.

 

De är angränsande författare som pryder berättelsen när de samlar själens smulor mellan omslagen och en bok.

När jag tittar igenom natten på de, blir mitt hjärta som en loppa, som en golfklubb och sedan som ett träd som binder grenarna.

Konst i en marknadsekonomi ...

 

är Jag realistisk eller surrealistisk?

Nethinnens epik mediefenomen tränger igenom

Varje skapares relativa hand tas av de heliga och görs för att skriva tystnader eller tal.

Djupt i själen för att urskilja avgrunden

Med ljud på kroken

Tyst ett drömparadis ...

 

Och jag konsumerar mig själv som en all levande konstnär i viljan.

Att vara en välkänd modernist eller väktare av väggarna? en intensiv fråga.

Uppenbarligen kröna med känsla och viss kommunikation.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP