Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av alla dagar


Kaos

Omgiven av kaos
För många saker
Förr många dagar
För många tankar

Oro, ångest och velighet
Mycket att göra
Inget blir gjort

Skam, skuld, oförmåga
Blodet utbytt mot tjära
Det gör ont att leva
i mitt pågående liv

Gör andra illa
min negativitet förlamar,
mig och andra
runt omkring mig

Tobak och te
inbillar jag mig
ska fixa mitt liv,
som istället förlamas av det

Vaknar varje dag
med ett hopp om att inte vakna
Som en björn som går i ide
men inte kan somna

Tänk; att få vakna en dag,
utan problem,
utan tankar,
utan vilja,
eller ovilja

En dag där jag bara får vara

Och

Få leva i en ordlös verklighet

 




Fri vers av Mats VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-07 21:04



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag tycker verkligen om motsägelsen och det lilla kaoset i dikten. Rader av tänkvärdheter och känsla! En komplett dikt helt enkelt!
Mvh. JJ.
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP