Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad olycka ...

 

Det underlättar för kedjad
att haka upp sig
rassla lite hotfullt och spöka
dela ut kedjebrev

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-08 10:19



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ja, förstås, delad olycka kan bli dubbel olycka..
2020-06-08

  Briza media
Kul och tankeväckande text! Tänker osökt på alla de som fastnar i extrema filterbubblor, konspirationsteorier etc.
2020-06-08

    Lena Staaf VIP
Rolig text där det gäller att spränga kedjorna!
2020-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, gillar din text om delad olycka!
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP