Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållning med ryggsäck

 

Jag har så mycket i mitt bagage
vad ska deklareras, vad ska censureras
att passera tullen utan att annonsera
vilken väska som är ett vidöppet sår
var jag lagt mina gömda emballage
i vilken det glömda vilar som ni aldrig får
även som litterär karaktär krävs det kurage
att låta det rätta ramla ur detta bagage

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-06-08 12:48



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
En hommage till denna välfyllda lilla packningsplan!! för hur självcensur jämt måste avvägas mot vad ens litteratur vill uppvisa..?
2020-06-09

  Kungskobran VIP
Ryggsäcken blir tyngre år för år
innan man evigheten når.
2020-06-09

  Kajan VIP
Träffsäkert, det gäller att tänka efter före; eftertankens kranka blekhet.
2020-06-09

  Solweig Jansson VIP
Vilken bra bild av det man upplevt och bär med sig - otroligt effektiv !
2020-06-08

    Lena Staaf VIP
Rytmiskt och fint rimmat med funderingar om vad som ska släppas ut från den omsorgsfullt packade ryggsäcken.
2020-06-08

  Briza media
Mitt i prick! :)
2020-06-08

  i af apa
vilka snygga rim! Ja, man får verkligen välja vad man ska berätta.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP