Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skamvetet

I en tid när samvetets röst alltmer överröstas av kören av sociala medier och ekona i pk-korridoren, har detta överröstade samvete ersatts med skamvetet, som bygger på vad flockmentalitetens översteprästen  menar är acceptabelt och vad som ska beläggas med offentlig skam.

 

Skamvetet pådyvlas utifrån - kommer ej inifrån.




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-09 21:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Besöker du ibland ett område av 'historisk betydelse'? Finns det över huvud taget 'befolkade områden' utan en historia? Även områden utan en mer medveten historia, det säkert händer något även där, som kanske mest är något för 'äventyrare och upptäcktsresande' som exempelvis Columbus som upptäckte amerika och att där fanns människor som i sin tur upptäckt 'saker och ting' på plast. På plats, menar jag förtsås.
2020-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP