Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldränkt morgon


Lövträdets sus
är en svalkande
våg

Sveper
böljar,frasar
skummar,sköljer

In över en
soldränkt morgon




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-12 10:55



Bookmark and Share


    Max Poisé
Känslan flyttar ut från morgonkaffet till vyn över en skön sommarmorgon!
2020-06-13

  Kungskobran VIP
Känns skönt
2020-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP