Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 december 2019

När allt
alla om
dig omkring
tro du är

Högoktanigt
självgott avfall
arrogant så
att ni vometerar

Då ni alla kräk
då saninngen
slår så hårt
att ni imploderar




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-06-12 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig