Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Välkommen Sverige.

 

Den svensk-isländska brorskapet är bortom döden.
Norge, Danmark och Finland är styvbröder och måste överge de nordliga kaplarna som rasister.
Tegnells passion för rapportering,
ingen annan våg kommer i höst!
bara kylan av dumhet och osäkra utbud rådde och var fokus för uppmärksamhet och ekonomins framtid bortglömd.
bara Island vill ha oss utan kontroller och jag tror helhjärtat att vi borde skicka dem en hälsning av tack och uppskattning, för det vill dela med oss ??visdom och medicin på Island, särskilt eftersom inget fall av covid-19 har hittats där.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-13 09:01



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nästa land som skrev Välkommen till svenskarna är Polen.
Tack Polen, vi kommer inte att invadera dina länder, men vi känner uppskattningen som en balsam på själen vid inbjudan. Tack Island och Tack Polen.
2020-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Island har alltid varit coolt.
De tar heller inte in låneord i språket, vilket jag tycker är underbart.
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP