Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö vi ses inte igen


du var min längtan
mitt hopp så starkt
det blev inte som vi ville
det räckte inte till allt
minns vår första träff
när blicken brände till
den sista kyssen
är nu vår minnesbild
du var min kamp
min förhöjda puls
nu tickar hjärtat saktare
ett bra tag till




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 382 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-06-15 16:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vemod i denna <3
2020-06-17

    Lena Staaf VIP
En sorgsen text, igenkännbar för den som sagt adjö.
2020-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M