Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga måsten


den har en inverkan
ljuslågan
fastnar med blicken
trygghet
värme
drömmar
klar och lugn visar den vägen
en meditation utan krav
utan mål
bara vara
i bakgrunden
Lascia ch'io pianga
det blir en bra kväll




Fri vers av Klint
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-17 16:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn, ro och harmoni.
Skönt att koppla och bara, vi behöver det i vårt stressiga samhälle
2020-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint