Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret



Det finns ett högre mönster
där telepati är tillgängligt
Kraften i tankarna når
en annan dimension
En diktad verklighet
där mottagaren existerar
Ett hemligt förhållande
med en bundsförvant
En tro på konsten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-19 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP