Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visum till himlen anno 2020

Jag har ett väntande
visum till himlen
ta för dig älskling
bara ta
plocka alla kläder
från min hud

Älskad i romantiskt sken
det där från månar och stjärnor
kan jag ge tusenfalt åter
klä av mina jag
du får se sorgeknutor
galenskratt
nattenigenomkärlek

tar bilen
tankar och flyr
genom Sveriges gator och språng

godkänt av folkhälsomyndigheten
att resa nu

in i kärlek
till ett vackert sagoväsen
som vill ha mig
bara mig
håll avstånd, håll ut
jag håller in magen
skedar dig

du smällde fyrverkerier
hörde det från tusen mil
bor inne i ditt hjärta redan
ord du samlat
till någon bättre
rinner in som honung in i min själ

litet troll i paradiset
låt mig smälta i din mun
äg mig sekund för sekund

sjung för helvete sjung




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-22 12:54



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Bokmärkt text :)
2020-07-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Text vald till Uppmärksammade texter
2020-07-08

  KattenKin VIP
Härligt med visum till himlen. :)
2020-06-24

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Gaska upp sig är inte lätt om man är i vemod. Hört det alltför många gånger. Vid bipolaritet är man i den polen då och då. Men det är bara mitt namn på poeter. Det som är mitt signum på poeter som jag tagit tillbaks. Just idag mår jag väldigt bra.
2020-06-22

  SatansSon VIP
kul. nygammal signatur. fortrfarande vemodig? gaska upp dig isf.
2020-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP