Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2020

Orwells 1984 är idag överträffat med råge. Nyspråk. Skriva om historien. Algoritmerna ser dig.

"Okunnighet är styrka."




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-23 19:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var väl högerpartierna som införde i landet såväl två, tre, fyra och till slut även semester som 'rösträtt för alla' och sådana saker som socialbidrag och andra rättigheter som fått sätta sin prägel på historien och den utveckling 'vi' kan se idag...? Själv anser jag att slavliknande förhållande är att föredra, det kan väl vara 'alldeles tillräckligt' nog. Där kan verkligen asiatisk ödmjukhet ha någonting att komma med. Det är alldeles för mesigt i den här delen av världen. Vikingar föregick med gott exempel, men hur gick det sedan, i brittanien?
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP