Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texterna är skrivna mellan 2014 o 2020. De har legat till sig i telefonen. Läs dem inte. Möjligen inhalera dem, sedan kan du likt jag själv, glömma att de finns. (Jag håller utkik då och då efter spindeln Bertil. Min väninna kom på namnet.)


Mobilklotter utan bild ning




23 februari 2014
Then came the Winter.
Varje gång det knakar i min bostad,
får jag för mig
att det är du som går igen.

Eller att det är husbocken.

Varför skall man resa till Östersund?
Förklara om det är resan eller målet,
kanske för att det finns en sjö där.

Jag och möjligen även du
är troende.
Jag tror på det här ögonblicket
och du?

Behovet av att njuta.
Erhålla väl lust.

Något litet om politik.
Kalla det inte apkonster,
vad vet väl apor om konst?

27 februari 2014
I am in need of a vardag.
För att alls kunna fungera
i den här verkligheten.
Rent vardagligt sett.

Är det torsdag?
Är det morgon?
Är Holger en av de mer sinnesslöa?
Sådana och andra frågor är nu vid handen.

Jag går ut för att söka mig själv.
Hittar jag mig själv
är du den första som får veta.







Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2021-04-06 05:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, det är väl just inhalera man ska (göra med) en sån här text! Inte fundera över enskilda rader eller ord, utan just inhalera alltihop och ”känna livet i sig”, som det, livet, kan te sig en dag vilken som helst.

2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP