Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SKAVER.


Gnissel och gnäll,
ger bekymmer i säng.

ljuva älsklingen
hängbröststor
tappade erotiken

bland sommarvarma
svettiga lår

Fatala fraktala fakta.

Svettigt hårigt slaknad,
pungdoftande han sover.

Förändrad blev för alltid,
relationskreationen.

© Bosse 5 juli 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-07-05 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten