Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bl.a. dopplereffekten


Det här är en plats
med röster i vinden
genom glipan i fönstret

Tiden sjunker sakta
men oavlåtligt,
som damm
som lägger sig tillrätta
i ett rum jag lämnat

Allt är självgenererande idéer
på materiens slagskugga

Jag är grym och rädd,
tom på allting;
full av annat

och minnena bor alla i nuet;
ett nu som envist följer mig
som skugga och metabolism,
vind och röster
och anonymt buller

Mina tänder sitter på plats
i munnen
medan kroppen löper ut
i intuitiva avstånd

Ett propellerplan bygger en bro
av skiktat buller
som lyder under fysikaliska lagar;
bl.a. dopplereffekten
som skapar en illusionär båge
i pitchen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-07 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP