Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texterna stod att finna i mobilen. Här är ett urval. Från 8/7 2020.


Några på måfå kastade ordpäron




Fälgkors

religiös drivkraft som
kan kallas hylsnyckel
att dra till

känslosamma muttrar, mer
som rent filosofiskt
sett på väg..

---
Eget kommande

Det är såsom ett uppvaknande
upptäcka sina egna tillkortakommanden.

Det får ofta min plötsligt uppflammande iver
att te sig likt en sliten ros.

I ena stunden ser den då så ut
för att sedan som sloka den.

Det finns visst en sång
om tiotusen röda rosor.

Jag har själv alltid trott
dem om att vara tulpaner.





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2021-03-21 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP