Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från en cell

Hemställan hemställan mardrömmar på natten
Livet i ett schackspel o tankar på rabatten
Dagar går på hamsterhjul måste hålla takten
Vakna upp. pricka av allting här e papper
Sätter mig i rummet. huvet går i hundra
Försöker finna lugnet men tankarna fördubblas
Här finns inga under. Mirakel för dom dumma
Här är vi bara ett nummer, ett årtal inga kungar
Sätter mig o skriver på nåt brev. Aldrig att jag glömmer min trakt eller våra kvarter
Saknaden är stor har svårt o le
Armhävningar o situps innan jag lägger mig ner




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-08 15:52



Bookmark and Share


  Xenny Official
Bra text.
2020-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP