Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text till Chiles president. Ang protesterna


Avgå

Låt oss säga att min röst är mitt vapen
Jag siktar den högt mot din nivå
Finner ingen tröst för jag e vaken
Vet vad som hänt bakom ridån
Jag skriver från mitt hjärta till folket
Som framåt aldrig slutat gå
För dom som aldrig glömmer el golpe
Nu känns de som de va igår
Här e ett meddelande från kalla norden
Jag ser att ni e kvar. i situationen
Rusta upp ta lärdom av historien
Jag växte upp med sagor om revolutioner
Ännu en dag o nya offer i protest
Tystade för gott dom som offrat allra mest
Media förnekar dom saker som har skett
Säg e de nån som bryr sig om vad som kommer näst
Jo här e jag står stadigt på mina ben
O jag står upp mot dom saker som ni gör fel
Ni har förstört både gator o kvarter
Sålänge vi e enade så kan vi inte tystas ner
Tårar rinner. O blodet flödar
På gator o torg ni ska bli hörda
Mitt hjärta brinner. Den tunga bördan
Jag ser en seger o flaggorna e röda




Por mi familia que nunca se le olvido
Por cada cuento que mi Tata me conto
Por cada uno de Los muertos desaparecidos
Que nunca nadie encontro
Solo muere quien se olvida
Pero esto pasa hoy y me gente sigue viva
Yo seguire rapiando hasta no tener saliba
Y de esta situacion. Solo hay una salida
Renuncia






Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-11 06:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allende var en bra karl.
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP