Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindgata

 

Han vill vinka
men vigselringen är för tung

Han vill hålla
men famnen är för full

 

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2020-07-12 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk - att vilja så mycket men inte räcka till. Texten andas verklighet.
2021-02-12

    Peter Söderqvist
Fantastisk stomme där läsaren kan läsa in sig själv utifrån egna erfarenheter.
2020-10-18

  P-E-H
Som tidigare kommenterat... dessa få ord som säger så mycket om det svåra...

Älskar denna och sparar den...
2020-08-28

  aol
Så mycket sagt med så få ord
2020-08-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tankekittlande rader. Bokmärker.
2020-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kort och koncist, en livshistoria i få ord!
2020-07-14

  Kungskobran VIP
Tänk om man allt kunde få
och sitt vildhavre så
utan moral
eller samvetskval




2020-07-13

  Respons VIP
Spännande vinkling - äktenskap som fängelse eller hinder för kärlek.
2020-07-13

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tänk att 16 ord kan säga så otroligt mycket! Tung var ordet som innehöll så mycket mer.
2020-07-12

  Kajan VIP
Var äktenskapslöftena för betungande, och/eller är famnen full av någon annan? Kort och bra - och som tidigare nämnts - dröjer kvar.
2020-07-12

  Blomma-Stjärna VIP
flera tolkningsmöjligheter bjuds!
2020-07-12

  Solweig Jansson VIP
Klurig text som inbjuder till olika tolkningar, t.ex. att äktenskapet är tungt och krävande - fullt upp, eller att äktenskapet står i vägen för andra amorösa äventyr ....
2020-07-12

  Rafmagn VIP
Mångbottnad, den här! Den sätter sig fast!
2020-07-12

    Lena Staaf VIP
Många tankar kommer efter dessa sparsamma ord. Är det äktenskapet som tynger? Är det en oförmåga eller en orimlig överbelastning som gör att han inte kan hålla? Eller är han helt enkelt full?
2020-07-12

  Briza media
Kort och koncist, bildrikt!
2020-07-12

  Ola Rydberg
Snyggt och bildrikt på få ord
2020-07-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP