Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars sommarkatt


När sommargästen
har slut på sin semester

Då vänder hon
med man och barn

Dit, varifrån hon kom

Utan att upplysa katten

Som lämnas utan
mat och vatten




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-14 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP