Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tiger i vassen


En diger lunta
med förljugna ord

har dumpats
på en tigers bord

Så om du nånsin
hör ett guldspinn
ifrån vassen

Är det bara en tiger
som gjort avtryck
och satt ner tassen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-15 12:39



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Den texten visste vad den satt.
2020-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP